Moda

3 pravila kako nositi cropped jaknu: Anđela Kulaš poslušala je 2 i ima odličnu kombinaciju s traper jaknom

  • Cropped trend se vratio u modu, a pošteđene nisu ni traper jakne
  • Anđela Kulaš nas je posjetila koliko volimo cropped komade nositi tijekom proljeća
  • Kako zapravo kombinirati cropped jakne? Postoji nekoliko pravila...

Sezona otkrivanja tijela i igranja s dužinama je službeno otvorena! Jedna od naših omiljenih trendi djevojaka i influencerica Anđela Kulaš je na odličan način u kombinaciju uklopila cropped jaknu od trapera koja je izazvala veliko zanimanje ispod njezine objave na Instagramu. Traper jakna je trenutno jedan od najpoželjnijih komada, ne možemo zamisliti proljetnu garderobu bez nje, pa nas ne čudi oduševljenje Anđelinim modelom. Riječ je o cropped traper jakni iz Bershke, a prodaje se velikom brzinom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđela Kulaš (@andelica7)

Traper cropped jakna iz Bershke dolazi u boji svijetlog trapera koju nosi Anđela, kao i u crnoj boji. Ne znamo koji model nam je bolji iskreno, a cijena jakne je 25,99 eura što je ok cijena za komad koji možemo nositi na razne kombinacije, a jako je stylish.

Foto: Bershka, crop jakna od trapera | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, crop jakna od trapera Foto: Bershka, crop jakna od trapera | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, crop jakna od trapera

Anđela je svoju modnu kombinaciju dodatno začinila i s hlačama iz Manga o kojima smo pisali - rijej je o potpuno otkačenom modelu koji bi lako mogao proći pod dizajnerski komad. Bež hlače u poslovnom stilu su komad koji bi svaka djevojka trebala imati u svojoj kolekciji, a ovaj model je malo manje ozbiljan i cool look što ga čini idealnim za sve djevojke koje se poigravaju modom. 

Foto: H&M bomber - kardigan jakna  u svijetloplavoj boji Možda vas zanima Bomberica ili kardigan ili blejzer? H&M je predstavio jaknu koja spaja nespojivo, a dolazi u čak 3 boje Rubrika Moda Moda

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango; pamučne hlače s ušicima (69,99 eura)

Anđela nam je ovom modnom kombinacijom pokazala kako možemo nositi cropped jaknu, a trend cropped jakni viđamo sve više u posljednje vrije. Prethodnih godina u trgovinama su bili dostupni razni modeli jakni, a sve je započelo s cropped balonerima koji su bili veliki modni trend prošlog proljeća, a još uvijek su u ponudi.

Izdvojili smo 5 cropped jakni iz ponude koje ćemo rado nositi ovoga ljeta.

baloneri | Autor: c&a c&a Foto: C&A, kratki baloner (39,99 eura) Foto: H&M, jakna- kardigan u jeans materijalu | Autor: H&M H&M Foto: H&M, jakna- kardigan u jeans materijalu

Foto: Mango, cropped jakna (69,99 eura) | Autor: Foto: Mango, cropped jakna (69,99 eura)

Foto: Massimo Dutti, crna motoristička jakna od napa kože (299 eura) | Autor: Massimo Dutti Massimo Dutti Foto: Massimo Dutti, crna cropped jakna od napa kože (299 eura)

Foto: Mohito, mini baloner u bež boji (49,99 eura) | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, mini baloner u bež boji (49,99 eura)

 

Ali s obzirom na to da riječ o komadima koji su inače "zeznuti" za kombiniranje, donosimo nekoliko pravila s kojima će tvoj outfit uvijek izgledati dobro.

1/ Nosi majice koje idu uz tijelo

Ako nosiš cropped jakne, važno je da ispod nje nosiš usku majicu ili top uz tijelo jer ćeš tako naglasiti svoju figuru. Široki komadi poput oversized majica će ti skratiti visinu i u kombinaciji s cropped jaknom ćeš izgledati čudno, kao da ti je tijelo podijeljeno na nekoliko dijelova.

2/ Kombiniraj cropped jaknu s visokim strukom

Prilikom nošenja cropped jakne sve se vrti oko kombiniranja dužina i igranja s dimenzijama, a za to je najbolje odabrati hlače koji imaju visoki struk s kojim ćeš stvoriti elegantnu strukturu tijela. Na Anđelinoj kombinaicji možemo vidjeti kako hlače visokog struka i cropped jakna izgledaju odlično zajedno.

3/ Visoke pete

Cropped jakne posebno dobro izgledaju na cipele s visokim petama ili tensicie s velikim potplatom. Figura tijela će bolje i laskavije izgleati ako budeš malo "odvojena" od tla s obzirom na to da cropped jakne mogu rezati tijelo i činiti ga da izgleda kraćim ovo je maleni trik za bolji izgled.

Mango traper komplet Možda vas zanima Cool set traper jakne i hlača pronašli smo u Mangovoj Heritage kolekciji inspiriranoj 90-ima Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @andelica7

Komentari 0